Szolgáltatások
Számítógép szervizelés

Asztali számítógépek és laptopok szervízelése, javítása, felújítása. Asztali (desktop) gépek esetében mind szoftveres, mind hardveres problémák, meghibásodások javítását vállaljuk. Laptopok esetén azonban csak a szoftveres javítást végezzük helyben. Szervízünk átlagosan 3-4 napos átfutási idővel dolgozik! Díjszabásunk az alábbi táblázatban olvasható:

Szolgáltatás megnevezése Ár
Operációs rendszer újratelepítése adatmentés nélkül: 5.000Ft / gép
Operációs rendszer újratelepítése adatmentéssel, 20GB-ig: 10.000Ft / gép
Adatmentés 20GB-ig (operációs rendszer telepítése nélkül): 4.000Ft / HDD
Adatmentés felára 20GB felett: 50Ft / GB
Számítógép karbantartás, szoftveres frissítés: 4.000Ft / gép
Bevizsgálási díj és hibafeltárás: 2.500Ft / gép
Munkadíj (egyéb, speciális javítások esetén)* 6.000Ft / óra
* Amennyiben nálunk vásárolja az új alkatrészt számítógépébe, úgy nem számítunk fel külön beszerelési díjat!

A számítógépen tárolt adatokért felelősséget nem tudunk vállalni. A rendelt alkatrész azonnali helyszínen történő beszerelése nem megoldható, a tesztelési fázisok miatt annak átfutási ideje minimum egy munkanap. A szoftveres jellegű javításra garanciát nem áll módunkban vállalni.

Laptop szervizelés

Laptopok javítását komolyabb, hardveres jellegű meghibásodások (pl: alaplap hiba, töltési hibák) valamint fizikai sérülésből származó hibák (pl.: burkolat repedése, zsanér problémák, törött kijelző) esetén laptop szakszerviz partnerünk segítségével vállaljuk.

A javítás menete:

Az Ügyfél által átadott laptopot eljuttatjuk a szakszervizbe, majd cirka egy hetes bevizsgálási folyamat következik. Ezután tudjuk megmondani, hogy pontosan mit kell javítani vagy cserélni a gépen és az mennyibe kerülne. Amennyiben az Ügyfél elfogadja az árajánlatot úgy a szerviz megjavítja a gépet melynek átfutási ideje alkatrész beszerzés függvényében 2-8 hét között változó.

A javításra adott árajánlat elutasítása esetén bruttó 3.200Ft bevizsgálási díjat számolunk fel.
Abban az esetben ha a készülék nem javítható vagy javítása nem gazdaságos, a bevizsgálás díjmentes!

Szakvélemény készítés

Vihar, beázás és tűz okozta károk esetén a legtöbb biztosító társaság a kárbejelentő lap mellé műszaki szakvélemény csatolását írja elő. Vállalatok, közintézmények informatikai eszközeinek leselejtezése esetén szintén szükség lehet erről szóló hivatalos dokumentumra. Cégünk vállalja az informatikai eszközök esetén a számla mellé csatolt hiteles szakvélemény elkészítését.

Informatikai szaktanácsadás

Üzletünkben dolgozó munkatársaink készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére szakmai jellegű kérdések esetén. Legyen szó számítógép felújításról, árajánlat kérésről vagy internetes hálózati problémákról mi a tudásunkhoz mérten mindig a lehető legmagasabb színvonalon válaszoljuk meg kérdéseit.

Internet értékesítés

Üzletünkben kipróbálható Oktávnet mikrohullámú internetet viszonteladóként értékesítjük is ügyfeleink részére. Ez egy vezeték nélküli internetes elérés mely 5GHz-es mikrohullámú frekvencián valósul meg. A sugárzás egészségre nem ártalmas, az adóteljesítmény max. 100mW, ami egy rossz vételi körülmények közötti mobiltelefon sugárzásának 1/20 része. A szolgáltatás igénybevételéhez nincs szükség telefonvonalra, a rendszer a kábeles szolgáltatásoktól is függetlenül működik. A szolgáltatási díjai nem függnek az adatforgalom nagyságától, csak az igényelt adatátviteli sebességtől és a vállalt hűségidőszaktól. Az internet kiépítése egyszeri belépési díjat is von maga után, kivéve a 3 éves hűségnyilatkozat aláírása esetén. A helyszíni telepítést az Oktávnet Kft. szakemberei végzik!

Az Oktávnet mikrohullámú internet előnyei:

  • Napi 24 órás, folyamatos, stabil internet elérés
  • Kedvező ár/teljesítmény viszony
  • Tervezhető, fix havidíj
  • Korlátlan internetes adatforgalom
  • Vezetékes telefon mellőzhetősége
  • A végpont szerver üzemeltetésére is alkalmassá tehető

Érdeklődés esetén vállaljuk a mikrohullámú internet kialakításának ingyenes felmérését. A szolgáltatás jelenleg az alábbi településeken érhető el: Agárd, Baracska, Baracska-Annamajor, Dinnyés, Gárdony, Kajászó, Kápolnásnyék, Pettend, Lovasberény, Nadap, Pátka, Pákozd, Pázmánd, Pusztaszabolcs, Roboz, Sárosd, Szabadegyháza, Sukoró, Tabajd, Vál, Vereb, Velence, Vértesacsa, Zichyújfalu

Internet díjtáblázat
Szerződés időtartama: határozatlan 1 éves 2 éves 3 éves
Egyszeri, belépési díj: 25 300Ft 19 000Ft 10 000Ft ingyenes
Havidíjak
RLAN S (10 / 1 Mbps): 4 450Ft 3 350Ft 3 350Ft 3 350Ft
RLAN M (20 / 2 Mbps): 8 450Ft 5 000Ft 5 000Ft 5 000Ft
RLAN L (24 / 3 Mbps): 9 900Ft 7 500Ft 7 500Ft 7 500Ft
RLAN XL (24 / 12 Mbps): 16 000Ft 9 000Ft 9 000Ft 9 000Ft
RLAN XXL (30 / 5 Mbps): 17 000Ft 9 900Ft 9 900Ft 9 900Ft
RLAN Maxi (30 / 10 Mbps): 21 400Ft 11 250Ft 11 250Ft 11 250Ft

A táblázatban feltüntetett árak bruttó árak, az 5% áfát tartalmazzák és a 2020. január 1. után kötött új szerződésekre vonatkoznak, átutalással, csoportos beszedéssel vagy készpénzzel történő fizetés esetén!